2019 Fuji GT 500km Race: Weekend Schedule

For twenty-five years, the Golden Week race at Fuji Speedway has been a staple of the Autobacs Super GT Series calendar! The 36th running of the Fuji 500km is this Friday and Saturday on May 3 & 4 – and here’s your look at the “weekend” schedule!


FUJI GT 500KM RACE – WEEKEND SCHEDULE

all times JST (UTC +9)

Friday, 3 May 2019

8:50 AM – 10:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
2:30 PM – 2:45 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
2:50 PM – 3:05 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
3:15 PM – 3:25 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
3:33 PM – 3:43 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

12:55 PM – 1:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
2:30 PM – 5:30 PM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


The race will have a full support ticket with the 3rd and 4th races of the FIA F4 Japanese Championship, and the Porsche Carrera Cup Japan. The FIA F4 races start at 1:25 PM on Saturday and 8:40 AM on Sunday. The PCCJ races start at 4:15 PM on Saturday, and 11:55 AM on Sunday!

Here is the schedule converted into eight different time zones for eight key regions across Continental Asia, the Americas, Europe, and the Oceanic:


UNITED KINGDOM & IRELAND

BST/IST (UTC +1)

Friday, 3 May 2019

12:50 AM – 2:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
6:30 AM – 6:45 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
6:50 AM – 7:05 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
7:15 AM – 7:25 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
7:33 AM – 7:43 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

4:55 AM – 5:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
6:30 AM – 9:30 AM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


WESTERN & CENTRAL EUROPE

CEST (UTC +2)

Friday, 3 May 2019

1:50 AM – 3:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
7:30 AM – 7:45 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
7:50 AM – 8:05 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
8:15 AM – 8:25 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
8:33 AM – 8:43 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

5:55 AM – 6:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
7:30 AM – 10:30 AM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


UNITED STATES AND CANADA – EAST

EDT (UTC -4)

Thursday, 2 May 2019

7:50 PM – 9:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Friday, 3 May 2019

1:30 AM – 1:45 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
1:50 AM – 2:05 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
2:15 AM – 2:25 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
2:33 AM – 2:43 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

11:55 PM – 12:15 AM: Warm-Up (20 minutes)

Saturday, 4 May 2019

1:30 AM – 4:30 AM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


UNITED STATES AND CANADA – WEST

PDT (UTC -7)

Thursday, 2 May 2019

4:50 PM – 6:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
10:30 PM – 10:45 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
10:50 PM – 11:05 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
11:15 PM – 11:25 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
11:33 PM – 11:43 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Friday, 3 May 2019

8:55 PM – 9:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
10:30 PM – 1:30 AM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


BRASILIA AND ARGENTINA

BRT/ART (UTC -3)

Thursday, 2 May 2019

8:50 PM – 10:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Friday, 3 May 2019

2:30 AM – 2:45 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
2:50 AM – 3:05 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
3:15 AM – 3:25 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
3:33 AM – 3:43 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

12:55 AM – 1:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
2:30 AM – 5:30 AM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


CHINA, HONG KONG, MALAYSIA, AND SINGAPORE

CST/HKT (UTC +8)

Friday, 3 May 2019

7:50 AM – 9:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
1:30 PM – 1:45 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
1:50 PM – 2:05 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
2:15 PM – 2:25 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
2:33 PM – 2:43 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

11:55 AM – 12:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
1:30 PM – 4:30 PM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


AUSTRALIA – EAST

AEST (UTC +10)

Friday, 3 May 2019

9:50 AM – 11:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
3:30 PM – 3:45 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
3:50 PM – 4:05 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
4:15 PM – 4:25 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
4:33 PM – 4:43 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

1:55 PM – 2:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
3:30 PM – 6:30 PM: Fuji GT 500km Race (110 laps)


NEW ZEALAND

NZST (UTC +12)

Friday, 3 May 2019

11:50 AM – 1:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
5:30 PM – 5:45 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
5:50 PM – 6:05 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
6:15 PM – 6:25 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
6:33 PM – 6:43 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 4 May 2019

3:55 PM – 4:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
5:30 PM – 8:30 PM: Fuji GT 500km Race (110 laps)

One thought on “2019 Fuji GT 500km Race: Weekend Schedule”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s