2019 Fuji GT 500 Mile Race: Weekend Schedule

This weekend is the longest, and most demanding challenge of the Super GT Series. In the long, hot days of summer, it’s the fifth round of the 2019 season, the 17th running of the Fuji GT 500 Mile Race – the new endurance tradition of Super GT!

Here’s a look at the schedule for the weekend ahead:


FUJI GT 500 MILE RACE – WEEKEND SCHEDULE

all times JST (UTC +9)

Saturday, 3 August 2019

8:50 AM – 10:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
2:50 PM – 3:05 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
3:10 PM – 3:25 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
3:35 PM – 3:45 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
3:53 PM – 4:03 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 4 August 2019

11:55 AM – 12:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
1:30 PM – 6:30 PM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


The full support ticket is on offer for the Fuji 500 Miles as well: Rounds 7 and 8 of the FIA F4 Japanese Championship, Saturday at 1:45 PM and Sunday at 8:00 AM JST. Plus, Rounds 9 and 10 of the Porsche Carrera Cup Japan – Saturday at 4:35 PM and Sunday at 9:15 AM JST.

Here is the schedule converted into eight different time zones for eight key regions across Continental Asia, the Americas, Europe, and the Oceanic:


UNITED KINGDOM & IRELAND

BST/IST (UTC +1)

Saturday, 3 August 2019

12:50 AM – 2:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
6:50 AM – 7:05 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
7:10 AM – 7:25 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
7:35 AM – 7:45 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
7:53 AM – 8:03 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 4 August 2019

3:55 AM – 4:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
5:30 AM – 10:30 AM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


WESTERN & CENTRAL EUROPE

CEST (UTC +2)

Saturday, 3 August 2019

1:50 AM – 3:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
7:50 AM – 8:05 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
8:10 AM – 8:25 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
8:35 AM – 8:45 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
8:53 AM – 9:03 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 4 August 2019

4:55 AM – 5:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
6:30 AM – 11:30 PM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


UNITED STATES AND CANADA – EAST

EDT (UTC -4)

Friday, 2 August 2019

7:50 PM – 9:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Saturday, 3 August 2019

1:50 AM – 2:05 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
2:10 AM – 2:25 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
2:35 AM – 2:45 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
2:53 AM – 3:03 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

9:55 PM – 10:15 PM: Warm-Up (20 minutes)

Sunday, 4 August 2019

12:30 AM – 5:30 AM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


UNITED STATES AND CANADA – WEST

PDT (UTC -7)

Friday, 2 August 2019

4:50 PM – 6:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
10:50 PM – 11:05 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
11:10 PM – 11:25 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
11:35 PM – 11:45 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
11:53 PM – 12:03 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 3 August 2019

6:55 PM – 7:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
9:30 PM – 2:30 AM (Sunday): Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


BRASILIA AND ARGENTINA

BRT/ART (UTC -3)

Friday, 2 August 2019

8:50 PM – 10:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Saturday, 3 August 2019

2:50 AM – 3:05 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
3:10 AM – 3:25 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
3:35 AM – 3:45 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
3:53 AM – 4:03 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

10:55 PM – 11:15 PM: Warm-Up (20 minutes)

Sunday, 4 August 2019

1:30 AM – 6:30 AM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


CHINA, HONG KONG, MALAYSIA, AND SINGAPORE

CST/HKT (UTC +8)

Saturday, 3 August 2019

7:50 AM – 9:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
1:50 PM – 2:05 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
2:10 PM – 2:25 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
2:35 PM – 2:45 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
2:53 PM – 3:03 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 4 August 2019

10:55 AM – 11:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
12:30 PM – 5:30 PM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


AUSTRALIA – EAST

AEST (UTC +10)

Saturday, 3 August 2019

9:50 AM – 11:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
3:50 PM – 4:05 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
4:10 PM – 4:25 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
4:35 PM – 4:45 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
4:53 PM – 5:03 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 4 August 2019

12:55 PM – 1:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
2:30 PM – 7:30 PM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)


NEW ZEALAND

NZST (UTC +12)

Saturday, 3 August 2019

11:50 AM – 1:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
5:50 PM – 6:05 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
6:10 PM – 6:25 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
6:35 PM – 6:45 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
6:53 PM – 7:03 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 4 August 2019

2:55 PM – 3:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
4:30 PM – 9:30 PM: Fuji GT 500 Mile Race (177 laps)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s