2019 Motegi GT 250km Race: Weekend Schedule

Just one race remains in the Super GT season. Three teams still have a chance at the GT500 Championships. Four teams in GT300 still have a shot to win the title. It’s a chance as well to bid farewell to Jenson Button as the 2018 GT500 Champion bows out of the championship.

Here’s a look at the schedule for this final weekend of the 2019 Autobacs Super GT Series.


MOTEGI GT 250KM RACE – WEEKEND SCHEDULE

all times JST (UTC +9)

Saturday, 2 November 2019

8:50 AM – 10:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
2:00 PM – 2:15 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
2:20 PM – 2:35 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
2:45 PM – 2:55 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
3:03 PM – 3:13 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 3 November 2019

11:55 AM – 12:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
1:30 PM – 3:30 PM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


This weekend will also see the final two rounds of the FIA F4 Japanese Championship, Saturday at 1:05 PM JST, and Sunday at 8:15 AM JST. Honda prodigy Ren Sato has already wrapped up the championship and is on a six-race winning streak, while 2nd in the championship is still up for grabs!

Here is the schedule converted into eight different time zones for eight key regions across Continental Asia, the Americas, Europe, and the Oceanic:


UNITED KINGDOM & IRELAND

GMT (UTC)

Friday, 1 November 2019

11:50 PM – 1:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Saturday, 2 November 2019

5:00 AM – 5:15 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
5:20 AM – 5:35 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
5:45 AM – 5:55 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
6:03 AM – 6:13 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 3 November 2019

2:55 AM – 3:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
4:30 AM – 6:30 AM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


WESTERN & CENTRAL EUROPE

CET (UTC +1)

Saturday, 2 November 2019

12:50 AM – 2:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
6:00 AM – 6:15 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
6:20 AM – 6:35 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
6:45 AM – 6:55 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
7:03 AM – 7:13 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 3 November 2019

3:55 AM – 4:15 AM: Warm-Up (20 minutes)
5:30 AM – 7:30 AM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


UNITED STATES AND CANADA – EAST

EDT (UTC -4)EST (UTC -5)

Friday, 1 November 2019

7:50 PM – 9:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Saturday, 2 November 2019

1:00 AM – 1:15 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
1:20 AM – 1:35 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
1:45 AM – 1:55 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
2:03 AM – 2:13 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

10:55 PM – 11:15 PM: Warm-Up (20 minutes)

Sunday, 3 November 2019

12:30 AM EDT – 1:30 AM EST: Motegi GT 250km Race (53 laps)


UNITED STATES AND CANADA – WEST

PDT (UTC -7)

Friday, 1 November 2019

4:50 PM – 6:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
10:00 PM – 10:15 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
10:20 PM – 10:35 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
10:45 APM – 10:55 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
11:03 PM – 11:13 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Saturday, 2 November 2019

7:55 PM – 8:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
9:30 PM – 11:30 PM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


BRASILIA AND ARGENTINA

BRT/ART (UTC -3)

Friday, 1 November 2019

8:50 PM – 10:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)

Saturday, 2 November 2019

2:00 AM – 2:15 AM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
2:20 AM – 2:35 AM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
2:45 AM – 2:55 AM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
3:03 AM – 3:13 AM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

11:55 PM – 12:15 AM: Warm-Up (20 minutes)

Sunday, 3 November 2019

1:30 AM – 3:30 AM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


HONG KONG, MALAYSIA, AND SINGAPORE

CST/HKT (UTC +8)

Saturday, 2 November 2019

7:50 AM – 9:35 AM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
1:00 PM – 1:15 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
1:20 PM – 1:35 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
1:45 PM – 1:55 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
2:03 PM – 2:13 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 3 November 2019

10:55 AM – 11:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
12:30 PM – 2:30 PM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


AUSTRALIA – EAST

AEDT (UTC +11)

Saturday, 2 November 2019

10:50 AM – 12:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
4:00 PM – 4:15 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
4:20 PM – 4:35 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
4:45 PM – 4:55 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
5:03 PM – 5:13 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 3 November 2019

1:55 PM – 2:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
3:30 PM – 5:30 PM: Motegi GT 250km Race (53 laps)


NEW ZEALAND

NZDT (UTC +13)

Saturday, 2 November 2019

12:50 PM – 2:35 PM: Official Practice (1 hour 45 minutes)
6:00 PM – 6:15 PM: GT300 Qualifying 1 (15 minutes)
6:20 PM – 6:35 PM: GT500 Qualifying 1 (15 minutes)
6:45 PM – 6:55 PM: GT300 Qualifying 2 (10 minutes)
7:03 PM – 7:13 PM: GT500 Qualifying 2 (10 minutes)

Sunday, 3 November 2019

3:55 PM – 4:15 PM: Warm-Up (20 minutes)
5:30 PM – 7:30 PM: Motegi GT 250km Race (53 laps)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s